Menuforslag
Margherita pizza
tomatsauce, mozzarella, cheddar, rødløg, frisk mozzarella, parmesanost, oregano, jomfruolivenolie på toppen
Spinat pizza
tomatsauce, mozzarella, helbladet spinat, små toppe ricotta/parmesanost-creme, flagesalt, tør oregano, jomfruolivenolie på toppen
Kartoffel pizza
basilikum pesto, mozzarella, kartoffelskiver, frisk mozzarella, frisk rosmarin, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Hvid ricotta pizza
ricotta/parmesanost-creme, tynde kartoffelskiver, mozzarella, flagesalt, frisk rosmarin, jomfruolivenolie på toppen
Gedeost pizza
gedeost, kartoffel, mozzarella, flagesalt, frisk rosmarin, jomfruolivenolie på toppen
Salami pizza
tomatsauce, mozzarella, italiensk salami, drys parmesanost, jomfruolivenolie på toppen, frisk basilikum
Chorizo pizza
tomatsauce, mozzarella, chorizo, syltet rødløg, tør oregano, jomfruolivenolie på toppen
Skinke og annnas
tomatsauce, mozzarella, Skinke, cherrytomater, ananas, parmesanost, frisk basilikum, jomfruolivenolie på toppen
Kebab Bearnaisesauce
tomatsauce, mozzarella, kebab, bearnaisesauce, rosmarin, oregano, jomfruolivenolie på toppen
Sådan tilbereder du din pizzabund hjemme
Bonus tips til topping: “Less is more” når det kommer til fyld.
Tilberedning:
Tag pizzabundene ud af fryseren 30 min før brug.
Pizzaerne bages ved 240-300 grader i forvarmet varmluft ovn. 10-12 min. Husk at holde øje med pizzaerne!
Dessert: Nutella-pizza med skumfiduser
Skru ned for varmen ca. 200 grader varmluft, forvarmet ovn.
- Bag pizzabunden i uden fyld i 6 min.
- Tag den ud og smør et godt lag, smør og Nutella på
- Bag pizzaen 2-3 min.
- Tag den ud og fordel skumfiduserne
- Bag nu pizzaen færdig 1-2 min. (Pas på skumfiduserne ikke bliver sorte)
Tip: Server pizzaen med vaniljeis.
Velbekomme😊
Med venlig hilsen,
MAGNUS – DEJ, MIG & STENOVN