Menuforslag
Sådan tilbereder du din pizzabund hjemme
Margherita
Tomatsauce, mozzarella, oregano, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Margherita de luxe
Tomatsauce, mozzarella, syltede rødløg, frisk mozzarella, parmesanost, oregano, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Spinat
Tomatsauce, mozzarella, helbladet spinat, små toppe ricotta/parmesanost-creme, oregano, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Kartoffel m/ ricotta-creme
Ricotta/parmesanost-creme, mozzarella, kartoffelskiver, frisk rosmarin, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Kartoffel m/pesto
Basilikumpesto, mozzarella, kartoffelskiver, frisk mozzarella, frisk rosmarin, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Pancetta
Tomatsauce, mozzarella, pancetta, kartoffelskiver, frisk rosmarin, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Gedeost
Frisk mozzarella, kartoffelskiver, gedeost, frisk rosmarin, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen
Salami
Tomatsauce, mozzarella, italiensk salami, drys parmesanost, frisk basilikum, jomfruolivenolie på toppen
Chorizo
Tomatsauce, mozzarella, italiensk chorizo, syltede rødløg, oregano, jomfruolivenolie på toppen
Skinke og ananas
Tomatsauce, mozzarella, skinke, cherrytomater, ananas, parmesanost, frisk basilikum, jomfruolivenolie på toppen
Kebab Bearnaisesauce
Tomatsauce, mozzarella, kebab, bearnaisesauce, frisk rosmarin, oregano, jomfruolivenolie på toppen
Bonus tips til topping: “Less is more” når det kommer til fyld.
Tilberedning:
Tag pizzabundene ud af fryseren 30 min før brug.
Pizzaerne bages ved 240-300 grader i forvarmet varmluft ovn. 10-12 min. Husk at holde øje med pizzaerne!
Dessert: Nutella-pizza med skumfiduser
Skru ned for varmen ca. 200 grader varmluft, forvarmet ovn.
- Bag pizzabunden i uden fyld i 6 min.
- Tag den ud og smør et godt lag, smør og Nutella på
- Bag pizzaen 2-3 min.
- Tag den ud og fordel skumfiduserne
- Bag nu pizzaen færdig 1-2 min. (Pas på skumfiduserne ikke bliver sorte)
Tip: Server pizzaen med vaniljeis.
Velbekomme😊
Med venlig hilsen,
MAGNUS – DEJ, MIG & STENOVN