Langtidshævet surdej tilberedt i egen brændefyret stenovn.

Selvbetjent butik
  • Åbningstider 06-24
Butikkens adresse

Langtidshævet surdej tilberedt i egen brændefyret stenovn.

Menuforslag

Sådan tilbereder du din pizzabund hjemme

Margherita
Tomatsauce, mozzarella, oregano, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen

Margherita de luxe
Tomatsauce, mozzarella, syltede rødløg, frisk mozzarella, parmesanost, oregano, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen

Spinat
Tomatsauce, mozzarella, helbladet spinat, små toppe ricotta/parmesanost-creme, oregano, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen

Kartoffel m/ ricotta-creme
Ricotta/parmesanost-creme, mozzarella, kartoffelskiver, frisk rosmarin, flagesalt, jomfruolivenolie på toppen

Kartoffel m/pesto
Basilikumpesto, mozzarella, kartoffelskiver, frisk mozzarella, frisk rosmarin, flagesalt,  jomfruolivenolie på toppen

Pancetta
Tomatsauce, mozzarella, pancetta, kartoffelskiver, frisk rosmarin, flagesalt,  jomfruolivenolie på toppen

Gedeost
Frisk mozzarella, kartoffelskiver, gedeost, frisk rosmarin,  flagesalt, jomfruolivenolie på toppen

Salami
Tomatsauce, mozzarella, italiensk salami, drys parmesanost, frisk basilikum, jomfruolivenolie på toppen

Chorizo
Tomatsauce, mozzarella, italiensk chorizo, syltede rødløg, oregano, jomfruolivenolie på toppen

Skinke og ananas
Tomatsauce, mozzarella, skinke, cherrytomater, ananas, parmesanost, frisk basilikum, jomfruolivenolie på toppen

Kebab Bearnaisesauce
Tomatsauce, mozzarella, kebab, bearnaisesauce, frisk rosmarin, oregano, jomfruolivenolie på toppen

Bonus tips til topping: “Less is more” når det kommer til fyld.

Tilberedning:

Tag pizzabundene ud af fryseren 30 min før brug. 

Pizzaerne bages ved 240-300 grader i forvarmet varmluft ovn. 10-12 min. Husk at holde øje med pizzaerne!

Dessert: Nutella-pizza med skumfiduser 

Skru ned for varmen ca. 200 grader varmluft, forvarmet ovn.

  • Bag pizzabunden i uden fyld i 6 min.
  • Tag den ud og smør et godt lag, smør og Nutella på
  • Bag pizzaen 2-3 min. 
  • Tag den ud og fordel skumfiduserne
  • Bag nu pizzaen færdig 1-2 min. (Pas på skumfiduserne ikke bliver sorte)

Tip: Server pizzaen med vaniljeis.

Velbekomme😊 

Med venlig hilsen,

MAGNUS – DEJ, MIG & STENOVN

Archives

Our restaurant can accommodate up to 2500 guests, with a total area of ​​over 10,000 m2, including 7 luxurious parties, a special food court with open space. Along with modern equipment, professional management team, chefs have many years of experience in the culinary field.

Contact Us

+012 (345) 678 99
Bravisthemes.com
55 Main Street, New York

Follow Us

Cart

No products in the cart.